Onderhoud en servicebedrijf in Zuid-Frankrijk

Home » Wat doen wij

sleuteloverdracht

Indien u uw huis ook verhuurt kunnen wij voor u de sleuteloverdracht doen en meteen de eindcontrole bij vertrek. Zo weet u zeker dat uw huis correct wordt achtergelaten na verhuur en of u borg wenst in te houden.

Ook rijden wij regelmatig bij uw huis langs om te controleren op inbraak en/of schade en lekkages. 

schoonmaak

Wij kunnen voor u na verhuur de schoonmaak regelen zodat het tip top in orde is voor de volgende huurder. 

Ook kunnen wij de schoonmaak regelen in het voorjaar indien het huis in de winter afgesloten is geweest zodat u en/of uw gezin er direkt van kan genieten wanneer u van de eerste zonnestralen wilt komen profiteren.

Uiteraard kunnen wij ook het huis klaarmaken voor het winterseizoen. 

onderhoud tuin 

Uw tuin is onze zorg. 

Wij zorgen dat uw tuin uw visitekaartje blijft. Wij maaien uw gras en houden in de gaten dat het niet bruin wordt. Snoeien van bomen en struiken en alle andere voorkomende werkzaamheden. Wilt u kleine veranderingen in uw tuin aangebracht dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. 

onderhoud zwembad

Gedurende het seizoen controleren wij eens in de 2 weken het zwemwater en houden het bad schoon. Of naar gelang uw vraag vaker of minder vaak. 

klussen in en rond het huis

Heeft u klussen waar u zelf geen zin in heeft of maar niet aan toe komt pakken wij dit graag voor u op. 

verf werkzaamheden

Altijd weer een vervelende en tijdrovende klus. Maar het moet toch echt gebeuren. Het verven van raamkozijnen, luiken, deuren en binnen in huis. Voor behoud van uw huis zodat het in de zomer weer mooi en fris en zonder houtrot is.